People I Love

Nikkitutorials.com
Deze jonge dame heeft zich in no-time wereldberoemd gemaakt met haar makeup tutorials via Youtube. Nikki en ik wisselen regelmatig tips uit via Twitter, of natuurlijk real-life!
Ik ben hartstikke gek op haar!

Pat McGrath
Een van de grootste make-up artist op aarde is de briljante Pat McGrath. Volledig out of the box, bol van creativiteit en heeft tal van meesterwerken op haar naam staan. Campagnes voor grote internationale couture huizen, chef de cabine van alle denkbare grote runway show in de wereld en ambassadeur van grootse labels in de cosmetica industrie. One to follow (on instagram)!

Beautygloss.nl
Mascha Feoktistova is niet zomaar een beauty-blogger. Haar gevoel voor het brengen van beauty nieuws, tips, tricks en how to’s is opmerkelijk. Leuk om haar te volgen en op de hoogte te blijven van alle in’s & out’s in Mascha’s beautywereld.

Lifestylehunters.com
Een absolute aanrader is de Lifestylehunters blog van Linda Tol & Niels Oostenbrink. Dit duo weet op uiterst smakelijke en inspirerende manier Fashion, beauty & lifestyle nieuws te delen met al hun volgers. Mooie mensen met een mooie manier van stijlvol communiceren!

Schermafbeelding 2013-05-24 om 19.59.05

MissLipgloss.nl
Cynthia Schultz is een beautytijger die middels haar blog & social media tot een van de meest toonaangevende beauty blogster behoort. Onlangs lanceerde ze haar eerste boek. Ik was de gelukkige die haar eerste boek in ontvangst mocht nemen. Een ware aanwinst op de beauty boekenmarkt.

Fabiennejansen.nl
Ze is een kei in make-up, maar ook in het creëren van ultiem editorial haar. In binnen en buitenland creëerde ze prachtige editorials voor toonaangevende modebladen, maar ook bij bekende Nederlandse vrouwen en mannen  is ze een veel gevraagde make-up & hair artist. Bekijk haar website waar ze haar port folio heeft gepubliceerd of maak een kijkje in de keuken van  haar dagelijkse werkzaamheden en beautynieuws via haar blog  http://www.fabiennejansen.nl/beautyblog/

Schermafbeelding 2013-05-24 om 19.36.22

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s