SO DIARY

So Chelsey’s MIX & MATCH

Het weer is onverschillig. Is het nou warm of koud?! Moet je nou een jas aan of niet? Kortom, het perfecte weer om een statement te maken met een sterke & contrastrijke black & white outfit. Lees verder voor meer tips over deze look… Op de internationale runway in de grote modesteden Parijs, Londen, New York en Milaan zag je bij verschillende designer het zwart-wit thema terugkomen. Het tijdloze zwart en het maagdelijke wit in combitie, zorgt voor een krachtige uitstraling die opvallend is maar tegelijkertijd ook sophisticated is. Daarom zien we al jaar en dag deze kleurencombinaties in de mode collecties terug. Tijdloos en modern zorgen voor een ‘atijd goed look’. Combineer zwarte items van verschillende texturen met witte highlights en vergeet daarin niet dat accessoires, schoenen, make-up, nagellak  en sieraden het grote verschil maken.

Tip: Wanneer je kiest voor zwarte of witte nagellak, probeer dan eens een matterende finish/topcoat voor het ‘nu-effect’

Tip: Zorg dat wit ook mooi egaal wit is. Het vervagen of verkleuren van je witte kleding kun je voorkomen door de items in je kast in kledinghoezen te op te hangen en natuurlijk een wasmiddel te gebruiken dat helpt te voorkomen dat je witte garderobe kan verkleuren. Als je je was buiten droogt, zorg dan dat het in de shaduw hangt want vol in de zon vergroot de kans op verkleuringen.

Tip: Combineer verschillende texturen stoffen en leer. Wissel af met glans en mat. Door dit te doen krijg je meer diepte in je look. Mono kleuren in egale texturen kunnen een vlak resultaat geven.

7

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s