SO BEAUTY

Kort en prachtig

We zien de laatste tijd veel fijne korte koppies verschijnen op catwalk en rode loper. Groot gelijk! Een short haircut is helemaal de trend en gaat vaak gepaard met een hoop kracht en attitude. Kies wel een model dat past bij de vorm van je hoofd en je pluspunten naar voren haalt. Een kapsel die de illusie van een ovaal-gezicht wekt doet altijd veel goeds! Laatst nam ik, voor een shoot, schoonheid Vivienne van den Assem onder mijn visagie. Vivienne draagt een krachtige Pompadour-cut, zoals dat heet… Een kapsel voor dames met guts, die tevens is gespot bij Pink en ook Miley Cyrus.  Beide dames dragen dit kapsel nog meer edgy dan Vivienne doet, en hebben de zijkanten opgeschoren. Doordat Vivienne gezegend is met een prachtige strakke kaaklijn is er gekozen de zijkanten langer te houden. Dit geeft een wat zachter en klassiekere look. En wat staat het haar stunning! Kijk die ogen oog eens extra stralen… Wat een vrouw.

Tip voor kort haar: Pas op met vette waxproducten. Deze verzwaren vaak het haar en kunnen het slapper maken… Om een ingestorte coupe te voorkomen kun je wat haarspray gebruiken bij de aanzet van je hoor om volume te creëren.

Vivienne                              #sothijs #thijswillekes #thijs #willekes #beautycoach #presentator #beauty #fashion #lifestyle #blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s