SO TESTED

Men fragrances top 3

Mannen opgelet!
Als je toe bent aan een nieuwe geur, dan is deze top 3 wellicht iets voor jou. We gaan weer richting het voorjaar, dus dan is het weer tijd om je favoriete geur voor dit seizoen te ontdekken.
1. Hou je van een eigenzinnige geur? Probeer dan eens de nieuwe Hugo Red by Hugo Boss. Tikkeltje spicey met een oriëntaalse ondertoon. Kruidig maat toch zwoel zou ik het in volkstaal zeggen. De prachtige stoere rode fles is opvallend en krachtig.
2. Ben je niet die doorsnee man die gaat voor standaard? Probeer dan eens de Jil Sander Day Sun. Deze zomerse geur die ontworpen is voor een energieke, krachtige maar toch sensuele man staat garant voor het verleiding. Zeker het testen waard!
3. Ben jij een echte Gucci man? Dan is deze nieuwe variant op de Guilty lijn van Gucci zeker een aanrader. De black editie van deze lijn is eigenwijs en intens en onderscheid je van de massa doordat deze geur net even een ander signaal afgeeft dan de klassieke lijn.
Als je geuren gaat testen, probeer dan wrijven op je huid te vermijden. Dit doet afbreuk aan het resultaat. Nadat je een paar geuren getest hebt vraag je even of er koffiebonen aanwezig zijn. Het ruiken aan koffiebonen neutraliseert je geur waarneming, zodat je beter onderscheidt kunt maken en optimale keuze voor je nieuwe geur kunt maken.
Hugo, Jill Sander, Gucci

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s