SO BEAUTY

Bobbi Brown: Caviar & Oyster Palette

Als super prof weet top visagiste Bobbi Brown als geen ander waar de vrouw in de basis behoefte aan heeft in haar ‘make-up garderobe’.

Zo creëerde zij voor de efficiënte vrouw die er stralend doch natuurlijk uit wilt zien de Caviar & Oyster Palette. Of je nou een mooie natuurlijk ingeschaduwde arcade boog wilt creëren of juist een smokey grey effect wilt krijgen… Het kan allemaal met dit unieke palette. Mat en glans wisselen elkaar af om zo het perfecte resultaat te realiseren. Fun en gemak in een prachtig Bobbi Brown doosje.

Make-up tip: gebruik de witte oogschaduw op het bewegend ooglid om deze optisch naar voren te laten komen. Daarna breng je de taupe kleurige matte oogschaduw aan in de arcade boog voor een diepte effect en een zwoele uitstraling. Met de glanzende peachkleurige highlighter maak je een schaduw onder de onderwimpers voor een sprankelende en ‘open’ uitstraling. Laat de glansblusher haar werk doen door deze op de appeltjes van je wangen aan te brengen. Wat mascara en koraalkleurige lipstick en je straalt als een ster tijdens deze donkere grauwe najaarsdagen.

Wil je deze Caviar & Oyster Palette winnen? Tweet dan: ‘ ik wil winnen op www.sothijs.nl ‘ naar @thijswillekes /  twitter.nl/thijswillekes en al je facebook & twittervrienden.

Aanstaande vrijdag maak ik de winnaar bekend!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s